Nieuws Oost-Vlaanderen Oost-Vlaamse concessiehouders maken kans op link2fleet award

Oost-Vlaamse concessiehouders maken kans op link2fleet award

Oost-Vlaamse concessiehouders maken kans op link2fleet award

EVERGEM/AALST/ZELE – Voor het tweede opeenvolgende jaar organiseert link2fleet de verkiezing van de fleetdealer van het jaar. Tijdens de link2fleet Awards, die op 5 juni georganiseerd worden, zal de door u verkozen fleetdealer van ieder gewest in aanwezigheid van iedereen uit de sector in de bloemetjes gezet worden. 

MIG Motors Group met hoofdzetel in Evergem, Jaguar Land Rover Szrek uit Zele en Valckenier Groep uit Aalst zijn de drie Oost-Vlaamse bedrijven die meedingen naar de titel van fleetdealer van het jaar. Link2fleet wil met deze awards de concessiehouders eren die er een erezaak van maken hun professionele klanten een uitzonderlijke service te bieden. Vorig jaar werden de concessies Jean-Michel Martin (Brussel), Lacom (Vlaanderen) en Llorens (Wallonië) hierbij bekroond.

Net als vorig jaar zijn de concessionarissen, die zich kandidaat stelden, verdeeld volgens het gewest of de gewesten waarin ze aanwezig zijn. U kunt dan ook online stemmen voor uw favoriete kandidaat in elk gewest van het land.

Op basis van de onlinestemmen wordt een preselectie van de drie beste kandidaten in iedere regio gemaakt. Zij zullen ook uitgenodigd worden op de link2fleet Awards op 5 juni, die plaatsvinden in Paleis 10 van Brussels Expo. Daar worden ze in de spotlights gezet met een presentatievideo van hun diensten. Deze finalisten worden daarna opnieuw beoordeeld door de in de zaal aanwezige vlootbeheerders. De winnaar van ieder gewest is diegene die die avond de meeste stemmen heeft behaald.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.