Nieuws Oost-Vlaanderen Ophélie en Lore aan de haal met elk 3.000 euro badkamermateriaal

Ophélie en Lore aan de haal met elk 3.000 euro badkamermateriaal

Ophélie en Lore aan de haal met elk 3.000 euro badkamermateriaal

SINT-NIKLAAS/OOSTAKKER – Lore Michiels uit Grembergen en Ophélie Délestenne hebben de Batibouw fotowedstrijd van X²O Badkamers gewonnen en kapen zo allebei de hoofdprijs weg van 3.000 euro aan budget voor hun droombadkamer. De prijs werd overhandigd tijdens een coronaproof plechtigheid in de X²O showrooms in Sint-Niklaas en Oostakker.

Tijdens de hele maand maart konden deelnemers hun leukste badkamermoment delen op de website van X²O Badkamers. Deelnemers mochten hiervoor hun eigen badkamer als decor gebruiken, maar waren ook welkom in de 22 X²O showrooms om een foto te trekken. Naast de prijs van de jury was er ook een prijs van 3.000 euro voor de foto met de meeste stemmen.

Lore veroverde de harten van de jury met haar originaliteit en haar gevoel voor humor. Want wat doe je als je badkamer volop in staat van verbouwing verkeert? Juist, je gebruikt de kruiwagen als bad en de tuinslang als douche. Op de inzending van Lore Michiels zie je haar dan ook in dat decor rustig een boekje lezen. 

“Wil jij met mij verbouwen?”

Naast de prijs van de jury was er ook een prijs van 3.000 euro voor de foto met de meeste stemmen. Ophélie haalde maar liefst 3892 stemmen binnen met haar foto! We zien de vriend van Ophélie voor haar knielen, hij reikt haar een hamer aan. Naast het blije koppel staat een bordje met het opschrift: “Wil jij met mij verbouwen?” 

Virtuele Batibouw bij X²O Badkamers

Omwille van de pandemie was er dit jaar geen Batibouw zoals andere jaren. Ondanks het wegvallen van de fysieke beurs moesten mensen met bouwplannen toch niet op hun honger blijven zitten, dankzij de viruele Batibouwbeurs.

X²O Badkamers ging nog een stapje verder en koos dit jaar voor BatiWOOOW: een weldoordacht online platform, tjokvol inspiratie, informatie – ja, zelfs 360° badkamerbeleving – en dus ook een leuke wedstrijd met 2 keer 3.000 euro badkamerbudget als hoofdprijs. Op een behendige manier trok X²O Badkamers haar virtuele BatiWOOOW op een zo corona-veilig mogelijke manier door naar haar 22 showrooms in België.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.