Foto: Panorama Foto: Panorama

Panorama B2B Gent verhuist naar nieuw kantoor in de Jean-Baptiste de Gieylaan

Panorama bedrijfsvastgoed, specialist in bedrijfsvastgoed met hoofdzetel in Brugge, heeft hun nieuw kantoor in de Jean-Baptiste de Gieylaan te Sint-Denijs-Westrem betrokken. Het gloednieuwe pand kadert in de strategie om duurzamer en toegankelijker te zijn.

Het vorige kantoor was gesitueerd in het MP Business Center langs de E40 te Drongen. "Een zeer leuke locatie", zegt Arnout Van Hoeke, mede-oprichter Panorama B2B Gent. "Maar aangezien het gebouw een grondige renovatie zal ondergaan, moesten we nadenken over een verhuis. De zoektocht naar een geschikt pand was niet vanzelfsprekend maar gezien onze expertise kwam het tot een goed einde. Toen het nieuwbouw pand in de Jean-Baptiste de Gieylaan in ons vizier kwam, waren we allebei meteen verkocht."

“Dankzij de fenomenale topligging nabij de Kortrijksesteenweg alsook de fantastische visibiliteit dankzij de ligging op de spie van de straat, is dit dé perfecte locatie voor ons. Voor klanten zijn we toegankelijk en voor ons team is het een goede locatie om richting afspraken te gaan. De rust van de buurt in combinatie met de nabijheid van de drukke Steenweg is een absolute opportuniteit", eindigt hij.

Foto: Panorama B2B Gent
Foto: Panorama