Nieuws Oost-Vlaanderen Patrick Piens verkoopt D-Shopping aan Bimmo

Patrick Piens verkoopt D-Shopping aan Bimmo

Patrick Piens verkoopt D-Shopping aan Bimmo

PatrickPiens_verkoopt_D-Shopping_aan_BIMMO_NV_highresOnder één dak en rond een private parking met 198 gratis parkeerplaatsen verzamelt het binnenstedelijke retailpark DeinzeShopping de nieuwste retailconcepten van retailketens als JBC, ZEB, Brantano, Bel&Bo, C&A, Eldi en Ici Paris XL, die samen op .

Met een vliegende start vanaf de opening eind maart 2014, is DeinzeShopping heel snel uitgegroeid tot een dynamisch handelsgeheel met een aangename beleving van eigentijds winkelen voor de shoppers uit onze regio,zegt Patrick  Piens die via Pinens Immo het retailpark ontwikkelde. 

Ondermeer omwille van de kwalitatieve uitvoering van het project en het marketingconcept waarmee het wordt gepromoot in de regio, werd DeinzeShopping winnaar van de prestigieuze Shopping Award 2014, die tweejaarlijks wordt uitgereikt door de BLSC, de Belgisch-Luxemburgse Raad voor de Shopping Centers.

Precies 2 jaar na de succesvolle opening, is DeinzeShopping, waar 85 nieuwe arbeidsplaatsen zijn gecreëerd, nu dus verkocht aan  Bimmo Groep uit Schilde. Johan De Bie, eigenaar en gedelegeerd bestuurder van Bimmo: “De aankoop van DeinzeShopping is een diversificatie voor ons. Dit park versterkt de kern van Deinze en maakt het stadscentrum aantrekkelijker. Ondertussen is reeds duidelijk dat heel wat consumenten die vroeger Deinze verlieten om een bredere fashionkeuze en toch gediversifieerd aanbod te vinden, zeer positief reageren op het aanbod van het retailpark en dan nog midden in het centrum van Deinze.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.