Nieuws Oost-Vlaanderen Pauwels Consulting neemt DCI over

Pauwels Consulting neemt DCI over

Pauwels Consulting neemt DCI over

GENT/SINT-NIKLAAS – Pauwels Consulting, het Gentse consultancykantoor gespecialiseerd in engineering, life sciences en IT, realiseert opnieuw een overname door DCI uit Sint-Niklaas op te nemen in de Pauwels Consulting familie. DCI is een consultancybedrijf gespecialiseerd in IT. Met de overname van DCI realiseert Pauwels Consulting een zesde overname in 2 jaar tijd.

DCI werd in 1997 boven de doopvont gehouden door de oprichter Joris Van Hoye. Vanuit Sint-Niklaas groeide DCI, de jaren die daarop volgden, uit tot een bekwame speler op de IT consultancymarkt. DCI bood een full-service dienstverlening, managed services in IT en richtte zich op het ondersteunen van zowel de lokale markt als multinationals. DCI Field Services wordt niet overgenomen door Pauwels Consulting wegens de non-strategische fit. Dankzij de DCI overname wordt de positie van Pauwels Consulting verder versterkt in Vlaanderen.

Bert Pauwels, Managing Director van Pauwels Consulting, over de krachtenbundeling: “Met deze overname verwelkomen wij 18 IT talenten in onze familie, een mooie en welkome versterking van het huidige team. We zien namelijk nog heel wat groeipotentieel binnen dit competitieve domein.”

De bekendmaking van deze overname volgt op reeds verschillende gerealiseerde acquisities van de voorbije jaren en kadert binnen de ambitieuze groeistrategie van Pauwels Consulting om één van de marktleiders in België te worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.