Nieuws Oost-Vlaanderen Peter Hinssen over digitale revolutie voor kmo’s op Etion Forum

Peter Hinssen over digitale revolutie voor kmo’s op Etion Forum

Peter Hinssen over digitale revolutie voor kmo’s op Etion Forum

GENT – Op 17 september houdt Etion in Gent zijn jaarlijkse Forum in de Ghelamco Arena van Gent. Onder de titel ‘Connect or Collapse!’ gaat Etion dieper in op de uitdagingen en kansen die de digitale revolutie biedt voor traditionele organisaties en kmo’s. Eén maand voor het event noteert de organisatie al ca. 400 inschrijvingen.

De digitale revolutie sloopt alsmaar meer grenzen, ook op politiek en maatschappelijk vlak. Dat is tegelijk beangstigend en veelbelovend. De wereld hoeft er zeker niet slechter van te worden, maar dan zullen we ons toch maar beter grondig voorbereiden. Voor traditionele ondernemingen houdt dat in dat ze zich eerst bewust worden van de vele kansen die de digitale economie biedt en vervolgens hun organisatiemodellen daarop aanpassen.

Het bedrijf van de toekomst is een netwerk, niet alleen door eventueel aansluiting te zoeken bij bestaande digitale platformen maar ook door zelf connecties te maken met o.a. de eigen klanten en leveranciers. Op het Etion Forum 2018 tonen ze aan dat er kansen voor het grijpen liggen, en hoe ondernemingen deze kunnen benutten en vorm geven. 

Keynote spreker Peter Hinssen schetst de exponentiële veranderingen waar we voor staan, waarna verschillende respondenten (o.a. Martine Reynaers en Marion Debruyne) hun visie op het thema toelichten.

Inschrijven kan nog tot 12 september. Meer info: www.etionforum2018.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.