Nieuws Oost-Vlaanderen Plandelen en lolly-vuilbakken: ChocDecor houdt Everslaarbos proper

Plandelen en lolly-vuilbakken: ChocDecor houdt Everslaarbos proper

Foto Shutterstock

Plandelen en lolly-vuilbakken: ChocDecor houdt Everslaarbos proper

LOKEREN – ChocDecor, producent van gedecoreerde chocolade lolly’s en holgoed in Lokeren, gaat samen met zijn medewerkers de strijd aan tegen zwerfvuil. Zo’n vijfentwintig medewerkers van ChocDecor gingen plandelen (wandelen en afval opruimen) in het Everslaarbos, het bos achter hun bedrijfsgebouw in Lokeren.

“Netheid maakt de omgeving en het leven en werken veel aangenamer en daar wil ChocDecor samen met zijn medewerkers voor ijveren”, zegt initiatiefneemster en account manager Nele Marginet. “Samen genieten van de zon, de frisse boslucht, het aangename gezelschap van collega’s en ondertussen afval opruimen: dat is goed voor de teamspirit en het milieu!”

Lolly-vuilbakken

Bovendien gaat ChocDecor nog een stap verder door het plaatsen van eigen Belfine lolly-vuilbakken (het merk van ChocDecor) in samenwerking met afvalverwerker IDM. De diertjes die je normaal aantreft in chocolade op een stokje kan je voortaan aantreffen op zeven vuilbakken in en rondom het Everslaarbos.

“De Belfine vuilbakken maken het opruimen een stuk aangenamer en op die manier willen we kinderen van jongs af aan motiveren om afval op te ruimen”, zegt Nele. Gezien het enthousiasme van de medewerkers plande ChocDecor alvast extra acties in.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.