Eva_1920 x 1080 met podcast

PODCAST. Eva Faict, Country Manager Belgium Amazon: “Klantgerichtheid staat centraal bij alles wat we doen bij Amazon.”

De Made in podcast is terug van weggeweest! In deze nieuwe editie laten we zeven inspirerende ondernemers aan het woord, die hun inzichten en visie op de toekomst van ondernemerschap delen. De reeks wordt gehost door journalist Annelies Frederickx van Made in en is in samenwerking met Teamleader.

Eva Faict, de Country Manager Belgium van Amazon aan het woord in onze derde aflevering. Eva deelt haar inspirerende carrièreverhaal, dat haar van Gent naar steden als Brussel, Londen, Luxemburg en Parijs bracht, en uiteindelijk weer terug naar België.

Eva vertelt ons over haar ervaringen als vrouw in de tech-industrie en hoe zij de leiding nam bij de lancering van Amazon in België. Ze bespreekt de uitdagingen en strategieën die komen kijken bij het openen van nieuwe markten voor Amazon, waaronder Nederland en Turkije. Dit gesprek biedt een uniek kijkje achter de schermen van een van ’s werelds grootste e-commerce bedrijven.

Mis deze boeiende aflevering niet en ontdek hoe Eva’s visie en doorzettingsvermogen hebben bijgedragen aan het succes van Amazon in België en wat de toekomst nog in petto heeft voor deze e-commerce gigant!

Luister nu en laat je inspireren door het verhaal van een van de meest invloedrijke vrouwen in de Belgische bedrijfswereld.

Duurtijd
18:00

Gasten
Eva Faict

Presentatie
Annelies Frederickx

Volg de podcast

Schrijf je nu in op de Made in nieuwsbrief en mis geen enkele Made in Podcast!

www.made-in.be/nieuwsbrief

Vragen, opmerkingen of suggesties?

podcastmadein@mediahuis.be