PODCAST: topchef Martijn Defauw over Rebelle
Host Sabine Goethals praat met gastronomen over hun passie voor gastronomie in de breedste zin van het woord: de carrière, dé HoReCa, het ondernemerschap, de kunst van het koken, de cultuur van voedsel en dranken en het belang van gastvrijheid. Sabine ontvangt in de komende maanden tijdens dit eerste seizoen 9 toppers uit de horeca. Chef Martijn Defauw bijt de spits af.
Martijn Defauw runt sinds 2017 samen met partner Tessa D’Haene restaurant Rebelle in Marke. Sabine praat met chef Martijn over hoe hij als kleine jongen naar een kookprogramma (Vitaya) met wijlen ‘Guy Vancauteren’ keek en ook zoals deze chef wilde koken, hoe zijn passie voor het koken zich verder ontwikkelde en over de hobbelige weg naar zijn eigen horecazaak.
CREDITS
Founder & Host: Sabine Goethals
Satellite Gourmet is een productie van Viewfalls en loopt in samenwerking met Made in.
VOLG DE PODCAST VIA ITUNES https://podcasts.apple.com/be/podcast/1-martijn-defauw/id1563052118?i=1000518196170
SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWBRIEF EN MIS GEEN ENKELE STRAFFE PODCAST
https://www.made-in.be/nieuwsbrief/
Veel gelezen in deze regio
Van ‘Tietje’ tot ‘Triple Soleil’: deze Oost-Vlaamse brouwers scoren internationaal
De European Beer Challenge in Londen is de jaarlijkse hoogmis voor brouwers en bierkenners. Vier Oost-Vlaamse brouwerijen waren samen goed… Lees meer
Gents softwarebedrijf trekt naar de States: “Volgende fase in ons avontuur”
GENT - Het Gentse softwarebedrijf Are They Happy wordt overgenomen door Black Box Intelligence, een Amerikaanse sectorgenoot. Are They Happy… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen