Nieuws Oost-Vlaanderen Potier Stone lanceert in natuursteen geïntegreerde druktoets

Potier Stone lanceert in natuursteen geïntegreerde druktoets

Potier Stone lanceert in natuursteen geïntegreerde druktoets

00000000000000000000000000000potstPotier Stone is een familiebedrijf  van de vierde generatie uit Maldegem dat gespecialiseerd is in natuursteenbewerking voor fijn interieurwerk zoals keukens, badkamers, haarden en trappen

“Samen met de klant, (interieur)architecten en interieurschrijnwerkers, zoeken wij oplossingen voor ontwerpen die op het eerste gezicht onmogelijk lijken”, zegt vennoot Wim Nelis. “Nog te vaak vinden wij immers dat een uiteindelijke realisatie maar een flauw afkooksel is van wat in het ontwerp werd voorgesteld. Om dit te voorkomen, krijgen al onze klanten een persoonlijke begeleiding vanaf de studiefase. Hierbij adviseren we bij de keuze van het materiaal en we stemmen de technische mogelijkheden af op de architecturale vraag, zodat uiteindelijk gerealiseerd wordt wat de ontwerper voor ogen heeft.”

Potier Stone brengt naar aanleiding van Batibouw een nooit gezien product op de markt dat dan ook de toepasselijke naam Unseen  kreeg. Het gaat om een in steen geïntegreerde druktoets voor in het kleinste kamertje, die op maat is gemaakt en gepersonaliseerd. De gloednieuwe drukplaat is geschikt als spaarspoeltoets: het is mogelijk aan beide kanten op de plaat drukken, voor zowel een grote als een kleine spoeling.

“Het product is verkrijgbaar in alle soorten natuursteen, gaande van arduin en marmer, tot basalt, leisteen en keramiek”, zegt Wim Nelis nog.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.