Nieuws Oost-Vlaanderen Prijzenregen voor Brouwerij Huyghe wordt echte traditie

Prijzenregen voor Brouwerij Huyghe wordt echte traditie

Prijzenregen voor Brouwerij Huyghe wordt echte traditie

glas_guillotineBrouwerij Huyghe uit Melle blijft hoge ogen gooien op internationale bierwedstrijden. Zo bracht topmerk Delirium Tremens een gouden medaille mee vanop de International Beer Challenge (IBC) in Londen. De wat minder mediagenieke merken Averbode abdijbier en La Guillotine werden er bekroond met een bronzen medaille.  

Al meer dan 20 jaar geldt de International Beer Challenge als een van ‘s werelds meest gerenommeerde bierwedstrijden en brouwerijen kijken dan ook elk jaar vol spanning uit naar de uitslagen. Brouwerij Huyghe is niet alleen een trouwe deelnemer aan deze wedstrijden, de Melse brouwer valt ook jaar na jaar in de prijzen. Vorig jaar pakte de brouwerij er al drie medailles en die prestatie werd nu herhaald.

CEO Alain De Laet steekt zijn tevredenheid niet onder stoelen of banken.  Ondanks de mondiale concurrentie, blijven we het als kleine, familiale brouwerij goed doen. Onze omzet steeg vorig jaar met 11 % naar 29,1 miljoen euro en de 3 bieren die nu in de prijzen vielen – Delirium Tremens, Averbode Abdijbier en La Guillotine – droegen zeker bij tot die omzetstijging. Hun omzet steeg met respectievelijk 23%, 21% en 22%. En dankzij de medailles staan de bieren opnieuw in de kijker, wat we alleen maar toejuichen. Bovendien zijn de internationale bekroningen ook een grote erkenning voor de inspanningen die onze medewerkers elke dag leveren om in het brouwproces te blijven gaan voor absolute topkwaliteit.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.