Nieuws Oost-Vlaanderen Primeur 2.0 voor Xwift: truckers krijgen bedrijfswagen

Primeur 2.0 voor Xwift: truckers krijgen bedrijfswagen

Primeur 2.0 voor Xwift: truckers krijgen bedrijfswagen

NAZARETH – Xwift voorziet als eerste in de sector een bedrijfswagen voor alle vrachtwagenchauffeurs. De primeur kwam er al in 2018, al wordt het systeem nu uitgebreid naar alle chauffeurs die langer dan drie maanden in dienst zijn.

In het oude systeem hadden chauffeurs pas na twee jaar de mogelijkheid om een privévoertuig te ontvangen op voorwaarde dat ze in weinig ongevallen betrokken waren en dat ze ecologisch rijden. Die gegevens worden bijgehouden via een ecodrive-score. De beloning van een gezinswagen maakt het bedrijf nu toegankelijk voor alle chauffeurs na 3 maanden dienst, wel onder dezelfde voorwaarden.

Balans privé-werk

CEO Pieter Denys startte ooit zelf als vrachtwagenchauffeur. “Ik wou een bedrijf oprichten waarbij er wordt geluisterd naar de visie en capaciteiten van de medewerkers. Xwift is één grote familie die iedereen de kansen biedt die hij of zij verdient. Daarbij hecht ik veel belang aan de balans privé-werk.” En daar moet ook een bedrijfswagen toe bijdragen, want de chauffeurs krijgen de kans om deze ter beschikking te stellen van het gezin.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.