Nieuws Oost-Vlaanderen Profiteert uw bedrijf al van innovatiesubsidies?

Profiteert uw bedrijf al van innovatiesubsidies?

Profiteert uw bedrijf al van innovatiesubsidies?

subsInnovatie is tegenwoordig het mantra bij ondernemingen. Nog te veel bedrijfsleiders zijn echter niet op de hoogte van het feit dat het mogelijk is om voor innovatieprojecten subsidie te krijgen.

Wist u dat meer dan 180 Vlaamse KMO’s vorig jaar innovatiesteun ontvingen en dat dit voor de helft onder hen de eerste keer was? Een innovatiesubsidie kan oplopen tot 250.000 euro en innovatieprojecten kunnen tot 55% gesubsideerd worden. Meer dan 75% van de ingediende dossiers werden vorig jaar goedgekeurd.

Innovatiecentrum Antwerpen organiseert in samenwerking met Unizo Antwerpen op maandag 1 juni van  16 uur tot 18u30 in de kantoren van Unizo aan de Oude Leeuwenrui een infosessie rond deze interessante steunmaatregel voor KMO’s. Uiteraard zijn ook Oost-Vlaamse bedrijfsleiders welkom. De innovatiesubsidies, die ook bekend staan als IWT-subsidies, worden in detail toegelicht zodat u gemakkelijk kunt inschatten of ook uw project kans maakt op een stevig financieel duwtje in de rug.  Ook de do’s en don’ts om een dossier op te stellen komen aan bod, terwijl een praktijkgetuignis één en ander duidelijk illustreert. Voorts zijn indivisuele gesprekken met een innovatieadviseur mogelijk om dieper in te zoomen op de subsidiemogelijkheden van uw specifieke project.

Om zeker te zijn dat u geen subsidiekansen onbenut laat, is deze infosessie eigenlijk een must.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.