Queromedia opent Gentse vestiging en zoekt medewerkers

qOnlinemarketingbedrijf Queromedia uit Kontich gaat een tweede vestiging opstarten in Gent. “Een noodzakelijke stap om onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen nog meer comfort te bieden”, zegt CEO Tom Bogaert.

Queromedia specialiseert zich al jarenlang in online marketing en levert diensten aan een brede waaier van klanten. Het doet dat voorlopig nog vanuit het hoofdkwartier in Kontich , maar daar komt binnenkort verandering in. Het was volgens Tom Bogaert hoog tijd om een tweede vestiging op te richten.

“Ons klantenbestand in Oost- en West-Vlaanderen groeit fors", zegt hij. "Om onze dienstverlening in die regio te versterken, starten we nu Queromedia Gent op. Deze geografische spreiding stelt ons in de gelegenheid om de relaties met onze klanten nauwer te onderhouden. Dat is nodig als je zoals wij performance-based werk levert, en met klanten meedenkt over marketingtrajecten.”

Hoogstaande onlinemarketingconcepten bieden op maat van de klant is een prioriteit voor Queromedia. Daarom ontwikkelde het bedrijf een uniek intentmarketingconcept, dat ondersteund wordt door eigen technologie.

Wie de ambitie heeft om zijn expertise ten dienste te stellen van Queromedia Gent en in de regio woont, is van harte welkom om zich kandidaat te stellen. “We zijn ervan overtuigd dat de regio Oost- en West-Vlaanderen barst van het marketingtalent. We zoeken marketingprofessionals die mee hun schouders willen zetten onder ons project en dat het liefst in hun eigen regio, zodat de werk-privébalans alvast niet in het gedrang komt”, aldus Tom Bogaert. “Voor gemotiveerde online marketeers, copywriters en ervaren sales managers zetten we de Gentse deuren maar wat graag open."