Nieuws Oost-Vlaanderen Quill: een oplossing om minder tijd te verliezen met administratie?

Quill: een oplossing om minder tijd te verliezen met administratie?

Quill: een oplossing om minder tijd te verliezen met administratie?

foto josDe zaakvoerders van de bedrijven JC & TC  Consulting uit Aalst en W!Scan uit Lede en Softsuit uit Kontich hebben een samenwerking opgezet rond de ontwikkeling en de promotie van een softwareoplossing die zelfstandigen en kleine ondernemingen aanzienlijk kan helpen met hun administratie en met het maken van offertes. Op 6 oktober stellen Jos Cools (foto), Wisken Beeckman en Pascal Van Puymbroeck tijdens een informatieavond in het Royal Astrid Hotel in Aalst deze oplossing voor.

“We hoorden van boekhoudkantoren herhaaldelijk dat zelfstandigen en kleine ondernemingen het moeilijk blijven hebben met het maken en opvolgen van offertes”, zegt Jos Cools.  “Vanuit Softsuit – “software that suits your business” – bieden wij daarom de businesssoftware “Quill” aan die hen kan helpen bij het opstellen van offertes en bestelbonnen, het automatisch aanmaken van de facturen die hieruit voortvloeien, het opvolgen van de voorraad en een betere controle over de aankoop. Wij kunnen ook zorgen voor een integratie met het pakket dat wordt gebruikt door hun boekhouder, zodat ook daar manueel werk verminderd wordt.  Het nieuwe van het concept is dat we dit ook kunnen koppelen aan administratieve hulp op tijdelijke of permanente basis aan zelfstandigen en kleine bedrijven. Op die manier kunnen ondernemers heel wat tijd besparen en die tijd opnieuw gebruiken voor hun core business.”

De ondernemers hebben in heel Vlaanderen 25 administratieve partners gevonden die hen ondersteunen. “Door de samenwerking met die partners, die onze oplossing kennen”, zegt Jos Cools, “zorgen wij ervoor dat de zelfstandige en de kleine en middelgrote onderneming met een betaalbaar budget gebruik kunnen maken van een oplossing die hen in staat stelt een beter zicht te krijgen op hun werkzaamheden, sneller offertes en facturen uit te sturen, de klantenbetalingen op te volgen en aanmaningen uit te sturen als die klanten niet tijdig betalen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.