Nieuws Oost-Vlaanderen QUUT lanceert stijlvolle, moduleerbare speelmat voor de allerkleinsten

QUUT lanceert stijlvolle, moduleerbare speelmat voor de allerkleinsten

QUUT lanceert stijlvolle, moduleerbare speelmat voor de allerkleinsten

GENT – Goed nieuws voor alle (toekomstige) mama’s en papa’s: binnenkort lanceert het Belgische design speelgoedmerk QUUT (spreek uit als cute) een stijlvolle speelmat. QUUT creëerde een mat waar zowel kind als ouder van in de wolken zullen zijn.

Iets wat elke ouder wel zal kunnen beamen is dat het een hele zoektocht is om kinderspeelgoed te vinden dat aan de ene kant uitdagend en educatief is voor het kind, maar ook aantrekkelijk voor de ouders. Enter: QUUT. Zij maken het sinds 2013 hun missie om duurzaam, sterk en slim design speelgoed te ontwikkelen voor onze kleinste avonturiers. Het merk besloot om zijn assortiment uit te breiden met een verfijnde speelmat, eentje die ook moeders en vaders enthousiast zal maken. Ze staken de klassieke versie in een nieuw jasje met als fundamenteel uitgangspunt: het creëeren van speelgoed waar zowel kind als ouder van genieten.

Geen gewone speelmat

Met dat uitgangspunt in het achterhoofd ging het ervaren designteam van QUUT aan de slag om een unieke speelmat te creëeren. Zo bestaan er twee verschillende formaten. De kleine variant is ideaal voor minder grote leefruimtes, kleine vrije hoekjes of om een woonkamer op te vrolijken. Het grote broertje is dan weer perfect voor in de kinder- of speelkamer of voor in ruimere woonkamers.

De speelmat, met een wolk als iconische vorm, brengt meteen wat extra leven in de kamer. Ook de zachte kleuren van de speelmat, maken het mogelijk om deze mooi te integreren in bestaande leefruimtes. Maar wat de mat helemaal uniek maakt, zijn de verschillende set-ups. Zo kan de mat niet enkel plat op de grond liggen, je kan hem ook tegen een muur zetten en zelfs in een hoek. Op deze manier beschermt hij ook kleintjes die net beginnen kruipen, stappen of zitten. Het comfortabel speeloppervlak tover je in een handomdraai om tot een klein theater dankzij het opstaand wolkje of gezellig leeshoekje, door het in de hoek te plaatsen. In elke kinderfase dient de speelmat van QUUT als het juiste speeldecor.

De speelmat is niet-toxisch en gemaakt uit EVA, een zacht schuim met een gesloten celstructuur dat geen water absorbeert. Dit maakt de mat waterafstotend, eenvoudig schoon te maken en dus uiterst hygiënisch. Bovendien zijn alle producten van QUUT vrij van BPA, ftalaten en latex.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.