Nieuws Oost-Vlaanderen Regis Consult bouwt Gents kantoor volwaardig uit

Regis Consult bouwt Gents kantoor volwaardig uit

Regis Consult bouwt Gents kantoor volwaardig uit

0000000000000000000Koen_de_ClerckRegis Consult werd opgericht in 2007 en is gespecialiseerd in de rekrutering van hoogopgeleide technische ingenieurs met meer dan tien jaar ervaring in de bouw, industrie en productiesector. Regis consult rekruteert die kandidaten zowel voor vaste contracten als voor projectopdrachten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wommelgem.  Een goed jaar na de opening van het satellietkantoor in Gent, bouwt het bedrijf daar nu een volwaardig team uit.

Eind 2014 opende Regis Consult een kantoor in het 3Square complex in Zwijnaarde. Het kantoor kwam er aanvankelijk zodat kandidaten uit regio Oost-Vlaanderen, Brussel en West-Vlaanderen de files naar Antwerpen konden vermijden.

“Tijdens het voorbije jaar merkten we dat we meer en meer sollicitaties kregen vanuit die regio’s en dat ons kantoor in Zwijnaarde druk bezocht werd”, zegt Managing Director Koen De Clerck (foto). “In 2016 willen we die lijn doortrekken en ook permanent een team in Gent tewerkstellen.”

Een nieuw recruitersteam uitbouwen in Gent wordt de opdracht van de nieuwe Gentse Business Manager Lenaart De Henau. “Vanuit mijn ervaring in de
rekruteringssector heb ik een goede kennis van de arbeidsmarkt en de actuele
rekruteringsnoden van klanten”, zegt hij.

Lenaart De Henau krijgt de verantwoordelijkheid om het kandidatenbestand van Regis Consult,  met ondertussen meer dan 20.000 technische ingenieurs, verder uit te bouwen met  kandidaten uit regio Gent. Op dit moment komen 5.000 kandidaten uit regio Oost- Vlaanderen, Brussel of West-Vlaanderen en de bedoeling is om dat aantal op een gelijke  hoogte te brengen met de 8.000 kandidaten uit de regio Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.