Nieuws Oost-Vlaanderen Regus opent flexwerkplekken langs E40 in Aalst

Regus opent flexwerkplekken langs E40 in Aalst

Regus opent flexwerkplekken langs E40 in Aalst

00000000000000000000000000000regusSinds deze week heeft ook Aalst een Regus center. De wereldspeler opende er vlakbij de afrit van de E40 (Gent-Brussel) een vestiging met 139 werkplekken en 3 vergaderzalen die per uur, dag, week of permanent gehuurd kunnen worden. Deze flexibele werkpleklocatie leent zich onder andere uitstekend voor startups uit de regio, nationale en internationale bedrijven en pendelaars die de file op de E40 willen vermijden.

Het volledig gemeubileerde “Regus Aalst business center” bevindt zich op de gelijkvloerse en de eerste verdieping van een modern gebouw op de Groeneweg 17, vlakbij de afrit van de E40. Deze nieuwste aanwinst van ’s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken is daarmee heel makkelijk bereikbaar met de wagen en beschikt bovendien over 80 parkeerplaatsen.

Valérie Ilegems, Marketing Directeur van Regus België: Ons nieuwste business center leent zich uitstekend voor de vele startups uit de regio en de steeds groter wordende groep van kantoornomaden die dankzij de cloudtechnologie en smartphones overal hun kantoor kunnen opzetten. Daarnaast spelen we met deze opening in op de grote vraag van (inter)nationale bedrijven die op zoek zijn naar een makkelijk toegankelijke uitvalsbasis tussen Gent en Brussel.”

Het center omvat een business lounge met loungezetels, 3 vergaderzalen en 34 kantoren: goed voor 139 werkplekken. In de business lounge kan je elke werkdag tussen 9u en 17u gewoon binnenwandelen om er te werken. Voor de huur van een kantoor of vergaderzaal is het veiliger om een plaats te reserveren via myregus.com of de smartphone-applicatie van Regus. Los gebruik kan al voor 6 euro voor het eerste uur en 12 euro voor een hele dag of vanaf 29 euro per maand via een abonnementsformule. In deze prijs is ook koffie, thee of water inbegrepen. Voor wie zich snel wil opfrissen is er zelfs, tegen betaling, een douche voorzien.

Verder is het center uitgerust met alle ondersteunende diensten die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van bedrijven en hun werknemers, zoals meertalige administratieve ondersteuning en wifi.

Zowel tijdens de ochtend- als de avondspits is het op de E40 richting Brussel en terug lang aanschuiven. Heel wat van deze pendelaars kunnen zich veel fileleed besparen door in een beter toegankelijke werklocatie aan de slag te gaan. Zoals bijvoorbeeld in het Regus center in Aalst.

“Zelfs onderweg hebben mensen een plek nodig om te werken, al is het maar voor 20 minuten. Voor de pendelaars van de kust naar Brussel bieden wij al een aantal jaar flexwerkplekken aan in Gent (Zuiderpoort) en in februari werd nog een center geopend in Groot-Bijgaarden. Met Regus Aalst Erembodegem hebben ze er nu nog een toplocatie bij,” aldus Valérie Ilegems.

Voor wie ‘onderweg’ productief wil zijn, opende Regus – samen met de NMBS – vorig jaar flexwerkplekken in de stations van Luik-Guillemins, Leuven, Brugge, Sint-Niklaas, Brussel-Luxemburg, Brussel-Zuid en Brussel-Centraal. Dit jaar volgt nog een center in het station van Antwerpen-Centraal.

De vraag naar onze flexibele werkplekoplossingen neemt sterk toe. Alleen al vorig jaar kwamen er 13 Regus centers bij, wat het totaal op 25 Regus locaties brengt in ons land,” besluit Valérie Ilegems. 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.