Nieuws Oost-Vlaanderen Reisbureau CAP neemt sectorgenoot over

Reisbureau CAP neemt sectorgenoot over

Reisbureau CAP neemt sectorgenoot over

70313Caroline Pollet richtte 25 jaar geleden in Merendree het resibureau CAP op, dat zich specialiseert in het verhuren van vakantiehuizen in de mooiste streken van Italië, Frankrijk, Spanje en Marokko. In Frankrijk heeft CAP een ruim aanbod van vakantiehuizen in onder meer de  Provence, de Camargue en de Côte d’Azur. In Italië is Toscane de topstreek en in Spanje mikt CAP vooral op  Andalousië.  “Onze unieke troef is dat we alle vakantiehuizen uit het aanbod persoonlijk hebben bezocht, zodat we naadloos kunnen inspelen op de verwachtingen van de klanten”, zegt Caroline Pollet.

CAP heeft nu Italiëspecialist Fronzita uit Boechout overgenomen. “De zaakvoerders hebben Fronzita opgericht in 1998 en zijn fervente Italiëfans”, legt Caroline Pollet uit. “Ook zij hebben door hun toewijding en inzet een prachtig aanbod gecreëerd en een uitstekende reputatie verworven. Onze respectievelijke bedrijfsfilosofie waarbij de klant helemaal centraal staat, sluit naadloos op elkaar aan. Door de overname kunnen wij nog meer dan vroeger inspelen op de noden van de klanten en hen een onvergetelijke vakantie helpen bezorgen.”

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.