Nieuws Oost-Vlaanderen Renson en Deceuninck – Quick-Step cycling team gaan opnieuw met elkaar in zee

Renson en Deceuninck – Quick-Step cycling team gaan opnieuw met elkaar in zee

Renson en Deceuninck – Quick-Step cycling team gaan opnieuw met elkaar in zee

GENT – Na een korte afwezigheid in het internationale wielerpeloton is Renson vanaf 2022 opnieuw als partner in de koers te zien. De trendsetter in ventilatie, zonwering en ‘outdoor living’ zette z’n handtekening onder een nieuwe deal voor de komende 4 jaar als ‘co-sponsor’ van het Deceuninck – Quick-Step cycling team. Renson keert daarmee terug naar de stal waar het van 2013 tot 2015 zijn eerste stappen in de wielersponsoring zette.

Het Belgische Renson, met vestiging in Gent, is fabrikant van ventilatie, zonwering en ‘outdoor living’. Met de focus op innovatie en internationale ontwikkeling schopte het familiebedrijf onder leiding van CEO Paul Renson het tot één van de snelst groeiende ondernemingen in Europa. Maar ook daarbuiten krijgt Renson met z’n totaaloplossingen voor gezond en comfortabel wonen stilaan voet aan de grond. Met belangrijke afzetmarkten in UK, USA, Australië, China, India en het Midden-Oosten covert het nu zelfs elk van de 7 continenten wereldwijd.

Om die internationale groei wereldwijd kracht bij te zetten, keert Renson in 2022 in het internationale wielrennen terug als partner van het Deceuninck – Quick-Step wielerteam.

CEO Paul Renson: “Met deze nieuwe overeenkomst keren we in de wielersport terug langs de grote poort, als partner van het sterkste team ter wereld met een gezonde ambitie en de wil om elke koers te winnen. Renson is een op en top Belgisch bedrijf met een internationale uitstraling. Ook daarin vinden we ons perfect terug in dit Belgische team en de overtuigende stempel die het drukt op de stijgende internationale impact van het wielrennen. De wielersport heeft bovendien heel wat gemeen met de ingesteldheid bij Renson, waar de sterkte van het team net zo goed afhangt van het individuele engagement en een sterke samenwerking.”

Patrick Lefevere, teammanager Deceuninck – Quick-Step: “Ik ben uiteraard bijzonder opgetogen over deze overeenkomst met Renson als nieuwe partner. Met z’n hoofdkantoor in België is het in z’n domein een uiterst belangrijke speler. Ook met veel van onze andere sponsors delen we diezelfde ‘roots’. Net als hen willen we met onze aanwezigheid in het internationale wielerpeloton ook Renson dat extra duwtje in de rug geven om z’n merkbekendheid en marktaandeel nog te versterken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.