Nieuws Oost-Vlaanderen Renson schenkt 28.245 euro aan antikankerfonds

Renson schenkt 28.245 euro aan antikankerfonds

Renson schenkt 28.245 euro aan antikankerfonds

DEINZE, NAZARETH, KRUISEM – Het bedrijf Renson schenkt 28.245 euro aan het Antikankerfonds. Dit bedrag werd eind oktober ingezameld werd dankzij de schenkingen van genodigden bij de openingsevents voor Renson outdoor en NOA outdoor living.

 “Bij Renson dragen wij gezondheid hoog in het vaandel”, zegt CEO Paul Renson. “ Mensen moeten gezond kunnen wonen en leven om optimaal te kunnen functioneren, het liefst nog in harmonie met de natuur.”

“Onze nieuw geopende site is daar een schoolvoorbeeld van”, gaat Renson verder. “Daarom gaven wij op de uitnodigingen van onze openingsevents de vrijblijvende suggestie om te schenken aan het goede doel in plaats van een cadeau mee te brengen.”

Het antikankerfonds coördineert en financiert klinische studies naar grensverleggende kankerbehandelingen die buiten de scoop van de farmaceutische industrie vallen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.