Nieuws Oost-Vlaanderen Rihanna en Lady Gaga dragen beha's uit Gent

Rihanna en Lady Gaga dragen beha's uit Gent

Rihanna en Lady Gaga dragen beha's uit Gent

media_xll_8092753Dat de Gentse lingerieontwerpster Murielle Scherre met haar merk la fille d’O eigenzinnig haar ding doet en daarbij ook koppig vasthoudt aan een productie in eigen land, is al meermaals in de verf gezet. Enkele weken geleden kwam ze nog in het nieuws met het behalen van het label Handmade in Belgium.

Ondertussen bereiken haar ontwerpen wel wereldsterren. Zo is Rihanna (fot – hln.be)  gespot met de Gang Gang Noir Monowired beha die ze opzichtig onder een doorkijkjurk draagt. Eerder al was lady Gaga een andere wereldwijd bekende ambassadrice van het merk.

Maar in een interview met Het Laatste Nieuws geeft de Gentse onderneemster aan dat dit niet betekent dat het geld nu met bakken binnenstroomt. “Ik blijf weigeren om de product naar de lageloonlanden over te brengen”, zegt ze.  Dat ze daar een hoge prijs moet voor betalen in de vorm van een lage of onbestaande rendabiliteit neemt ze er kennelijk nog altijd bij. Ze illustreert daarmee nog eens dat ondernemers zeker niet altijd in de eerste plaats op geld belust zijn.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.