Nieuws Oost-Vlaanderen Robbert Tas opent eigen ‘boutique fitness’

Robbert Tas opent eigen ‘boutique fitness’

Foto Brent Saey

Robbert Tas opent eigen ‘boutique fitness’

NINOVE – Personal trainer Robbert Tas is in de Centrumlaan in Ninove begonnen met zijn eigen boutique fitness Tas(k)force. Daarin begeleidt hij mensen individueel en in groep in het ontwikkelen van een gezond lichaam.

In Tas(k)force in de Centrumlaan in Ninove wil de kersverse ondernemer en personal trainer Robbert Tas mensen begeleiden in het ontwikkelen en onderhouden van een gezond lichaam. “Aan het persoonlijke karakter hecht ik enorm veel belang”, vertelt de eigenaar.

“Klanten die hier komen, krijgen alle faciliteiten die ze nodig hebben en een schema op maat. Het is niet de bedoeling om van iedereen hier bodybuilders te maken. Ik kies bewust voor een breed publiek. Daar horen bijvoorbeeld ook oudere mensen bij. Ik kies daarom ook voor een eerlijke prijs/kwaliteit”, zegt hij.

Zondigen

“Ik zie in fitnesscentra vaak mensen oefeningen verkeerd doen, waardoor ze ook risico lopen op blessures. Hier zijn ze op hun gemak en kunnen ze begeleid worden bij het uitvoeren van oefeningen. Veel mensen stoppen vaak snel met persoonlijke trainingen omdat ze een strak dieet voorgeschoteld krijgen. Anderen komen dan weer opnieuw snel bij nadat ze eerst heel wat kilo’s verloren. Ik houd er rekening mee dat mensen zeker drie keer per week al zondigen op het vlak van voeding. Dat mag ook. Zo houdt iedereen het vol”, zegt Robbert.

De LO-leerkracht van opleiding uit Okegem gaf eerst enkele jaren les in Ninove. Later ging hij ook aan de slag als personal coach in Aalst. “De tijd was rijp om mijn eigen zaak dichter bij huis op te starten”, klinkt het. “In België lopen we wat achter op het vlak van personal coaching. Daarnaast zijn er ook veel ongediplomeerde coaches. Door zelf internationale bijscholingen te volgen hoop ik daar verandering in te brengen.”

Gelijktijdig werkt Robbert nog zijn laatste jaar af voor een master in de Geschiedenis. “Dat is nog een andere interesse van mij. Ik moet enkel nog mijn thesis afwerken”, klinkt het.

Tas(k)force werkt op afspraak en biedt ook twee avonden per week groepslessen aan. Meer info via de website van Tas(k)force.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.