Salons 't Oud Gemeentehuis uitgeroepen tot beste feestzaal van het land

kerstboom

Op maandag 30 november werden de horeca- en retailawards  uitgereikt.  Deze jaarlijkse awards zijn een duwtje in de rug voor de kleine ondernemers uit deze sectoren die dag in dag uit het beste van zichzelf geven. Salons ’t Oud Gemeentehuis, de zaak van Wim en Els Van Steendam, die in het landelijkse Wichelen ligt langs de groene Scheldboorden en zich al meer dan 35 jaar specialiseert in trouwfeesten, mag zich een jaar lang de “Beste Feestzaal van België’ noemen.

Ook in 2010 viel de uitbaters al de eer te beurt om met de award van beste feestzaal te mogen pronken. De professionele jury was vooral gecharmeerd door de klant -en kindvriendelijke uitstraling en de blijvende inzet tot het vernieuwen en verbeteren van de zaak, die ook tot uiting komt in de inspanningen om er een heel gezellige plaats van te maken.
 “We blijven nog altijd met even veel enthousiasme werken aan een perfect onthaal en aan het beantwoorden van de wensen van de gasten zodat ze zorgeloos van hun feest kunnen genieten," zeggen de uitbaters. "De mensen komen met plezier  terug.  De toekenning van de award is alvast een stuentje in de rug om onze naambekendheid nog te vergroten en zo ook nieuwe klanten te kunnen overtuigen."