Salons_Oud_Gemeentehuis_HR-110

Salons ‘t Oud Gemeentehuis wil meer bedrijven verwelkomen

WICHELEN – Na 40 jaar Salons ’t Oud Gemeentehuis denken zaakvoerders nog lang niet aan stoppen. De komende decennia moeten de feestzalen naast families ook meer bedrijven aantrekken.

Sinds Gilbert Van Steendam in 1978 het café ’t Oud Gemeentehuis transformeerde tot feestzaal is de zaak in de regio een begrip geworden. In 2000 nam zoon Wim Van Steendam met zijn vrouw Els Schouppe over. Samen organiseerden ze al meer dan 5.000 feesten middenin het natuurdomein de Kalkense Meeren.

Alles draait rond kwaliteit en service. “Klanten weten dat ze bij ons altijd goed zitten. Ze krijgen de zekerheid van een verse en verfijnde keuken. Van de fond tot de ijstaarten, alles wordt hier in huis bereid met de beste ingrediënten.”, aldus chef Wim Van Steendam. “Meerdere gezinnen vieren hier al verschillende generaties hun familie-, trouw- en communiefeesten. Dat is, net zoals onze Horeca Award voor Beste Feestzaal, eveneens een grote erkenning.”

Meer bedrijven

De Salons breidde stelselmatig uit. Er is een grote feestzaal voor 250 personen beschikbaar of een kleinere ruimte voor groepen van 25 tot 70 personen. De wintertuin, met terras en zicht op de Scheldedijk, is dan weer een goede locatie voor groepen tot 40 personen.

“In de toekomst willen we, naast onze familiefeesten, meer bedrijven aantrekken. Onze zalen zijn uitgerust met gloednieuwe plasmaschermen en bieden alle mogelijkheden voor professionele presentaties en events”, klinkt het. “Ook willen we starten meeneemmaaltijden op bestelling en tijdens de feestdagen.”

Op 31 maart en 1 april vormt Salons ’t Oud Gemeentehuis het decor van een verjaardagsweekend met een culinair menu en live muziek.