Nieuws Oost-Vlaanderen Savaco leert Vlaamse bedrijven efficiënter samenwerken

Savaco leert Vlaamse bedrijven efficiënter samenwerken

Savaco leert Vlaamse bedrijven efficiënter samenwerken

KORTRIJK – Een van de hoofdboodschappen op de partnerconferentie van Microsoft, die midden juli plaatsvond, is dat technologie bedrijven een pak slimmer kan doen samenwerken. Alleen zijn heel veel mensen nog niet voldoende vertrouwd met deze nieuwe tools. IT-dienstverlener Savaco uit Kortrijk organiseert daarom een hele reeks gratis online infosessies om bedrijven met de samenwerkingstools van Microsoft op weg te helpen.

Midden juli trokken IT’ers van over de hele wereld naar Las Vegas voor Microsofts grote partnerconferentie: Inspire. Ook het Kortrijkse IT-bedrijf Savaco vaardigde een delegatie af naar de Verenigde Staten om er kennis te vergaren over het nieuwste dat Microsoft te bieden heeft.

“Efficiënter samenwerken en productiever zijn: het is voor veel van onze klanten een uitdaging”, vertelt Bart Cosaert, Business Development Manager bij Savaco. “Tegelijk komen er steeds meer handige tools op de markt waarmee bedrijven vlotter kunnen communiceren, aan documenten samenwerken, enzovoort. De technologie komt dus zeker tegemoet aan de vraag van bedrijven. Het is nu aan ons om de kennis rond die technologie over te brengen naar onze klanten.”

Productivity Fridays

Om Vlaamse bedrijven beter vertrouwd te maken met de vele nieuwe samenwerkingstools, organiseert Savaco een reeks online infosessies onder de naam Productivity Fridays. De sessies gaan telkens door op vrijdag en zijn volledig online te volgen, zodat deelnemers hun kantoor niet hoeven te verlaten. “De webinars zijn kort maar krachtig: in een halfuurtje tijd stellen onze Business Productivity experts telkens één productiviteitstool voor, gevolgd door een praktische demo van de mogelijkheden die de tool biedt”, aldus Bart Cosaert.

De Productivity Fridays reeks focust vooral op de vele tools die Microsoft Office 365 omvat, maar ook andere oplossingen komen aan bod. ”En het concept blijkt een succes: voor ieder webinar lopen flink wat inschrijvingen binnen, veel deelnemers volgen zelfs al de hele reeks. Daarom zetten we onze Productivity Fridays in september verder met drie nieuwe webinars rond Planner, Power BI en Veeam Backup for Office 365.”

Inschrijven kan via de website van Savaco.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.