Nieuws Oost-Vlaanderen Shine Blue en Pro-Ondernemer bundelen krachten

Shine Blue en Pro-Ondernemer bundelen krachten

Shine Blue en Pro-Ondernemer bundelen krachten

aaaaaaaaawinnieShine Blue uit Erpe-Mere en het Nederlandse investeringsbedrijf Pro-Ondernemer bundelen de krachten voor de uitrol van digitale marketingabonnementen aan lokale kleine en middelgrote bedrijven in België en Nederland en doen dat voortaan onder de naam  Shine Blue Local.

Shine Blue is een Belgisch digital marketing agency, dat opgericht is door internetondernemer Winnie Vincken en dat bedrijven helpt om online hun klantenpotentieel te maximaliseren. Het biedt kleine en middelgrote ondernemingen geïntegreerde digitale oplossingen die perfect aansluiten bij hun doelstellingen en budget.

“Shine Blue Local biedt digitale marketingabonnementen aan met diensten die naadloos aansluiten bij de behoeften van lokale bedrijven, snel inzetbaar zijn en weinig investeringen vergen”, zegt Vincken, die zich sterk maakt dat zijn concept bedrijven in staat stelt om snel online hun concurrentiepositie te verstevigen.

Shine Blue Local bouwt onder meer responsive websites,  werkt onlinemarketingcampagnes uit en beheert campagnes voor de sociale media.  Voor alle gekozen diensten wordt een maandelijks abonnementsgeld betaald. Het aanbod aan diensten zal in de toekomst nog verder uitgebreid worden, met onder meer e-commerceoplossingen.

Op korte termijn gaat Shine Blue Local met Winnie Vincken als algemeen directeur op zoek naar twee country managers voor het opzetten van een team van licentienemers. Na een geslaagde uitrol in Nederland en België wordt niet uitgesloten om ook richting Duitsland en Frankrijk te kijken.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.