Nieuws Oost-Vlaanderen Showpad-medeoprichter Louis Jonckheere treedt toe tot raad van bestuur van CHILI publish

Showpad-medeoprichter Louis Jonckheere treedt toe tot raad van bestuur van CHILI publish

Showpad-medeoprichter Louis Jonckheere treedt toe tot raad van bestuur van CHILI publish

 AALST – CHILI publish verwelkomt Louis Jonckheere, medeoprichter, CPO en President van Showpad, als onafhankelijk bestuurder in de raad. Jonckheere stelt zijn ondernemersexpertise en diepgaande ervaring in de ontwikkeling en positionering van SaaS-technologie ter beschikking van de Aalsterse aanbieder van software die het creëren van graphics automatiseert en vereenvoudigt. Met de benoeming van Jonckheere begint de scale-up na drie opeenvolgende investeringsrondes aan een volgende fase in haar groeitraject. Ondersteund door Jonckheere wil CHILI publish de expansie van het bedrijf wereldwijd sneller laten verlopen, en vooral in de VS.   

Als medeoprichter van Showpad, het toonaangevende platform voor sales enablement, wordt Jonckheere beschouwd als een visionair serieel ondernemer. Hij heeft een onbetwistbaar trackrecord in het begeleiden van scale-ups naar internationale naam en faam, en pre-unicornstatus.

Jonckheere: “CHILI publish heeft een sterke expertise opgebouwd als aanbieder van oplossingen voor het creëren van graphics. Ik ben enorm onder de indruk van hoe het team oplossingen van wereldklasse aanreikt aan toonaangevende merken wereldwijd. Ik kijk ernaar uit om CHILI publish te mogen helpen hun aanwezigheid in de EMEA-regio en de VS verder te laten groeien.”

Verder schalen

Ronkende namen in mainstream- en nichesegmenten in de wereld van drukwerk, retail, marketing, farma, postdiensten en verpakkingen wereldwijd vertrouwen nu al op CHILI publisher om on-brand graphics te creëren voor online en offline visuele communicatiecampagnes. Onlangs heeft CHILI publish nieuwe updates uitgerold die de prestatiewinst, flexibiliteit en integratie van de oplossing verhogen. Deze aanzienlijke verbeteringen stellen gebruikers in staat om flexibel in te spelen op veranderend marktgedrag.

De steun van Jonckheere versterkt het vertrouwen van Kevin Goeminne, CEO van CHILI publish, in de toekomst van B2B-visuals voor online & offline content: “Ik ben heel enthousiast dat Louis ons bijstaat in ons traject om verder te schalen. Als onafhankelijk bestuurder zal hij de objectieve inzichten aanreiken die we nodig hebben voor ons Amerikaanse groeitraject. Zijn solide ervaring zal van onschatbare waarde blijken en ongetwijfeld een positieve invloed hebben op het hele bedrijf.”

Niet de enige grote naam

In de raad van bestuur zetelen naast Louis Jonckheere ook Michel Akkermans, Serial Entrepeneur bij Volta (Chairman & partner) & Pamica (CEO), Willem Broux, CEO van Group MC en houder van bestuurs- en adviesmandaten zoals Board Member bij Sparkcentral en Director bij Down2Earth Capital, en Kris Vandenberk, Senior Investment Manager bij PMV en houder van bestuurs- en adviesmandaten zoals Board Observer bij Teamleader en Board Director bij Waylay et al.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.