Nieuws Oost-Vlaanderen Showpad opent kantoor in Londen

Showpad opent kantoor in Londen

Showpad opent kantoor in Londen

timonHet in 2011 opgerichte Showpad met kantoren in Gent en San Francisco, zet zijn snelle groei voort en opent nu ook een kantoor in Londen.  Showpad is één met zijn “sales enablement” oplossing één van de snelst groeiende technologiebedrijven van Europa, die al herhaaldelijk in de prijzen viel en een snelle internationale doorbraak realiseert. Het bedrijf kondigde op 5 mei 2015 de benoeming aan van Timon Rumbold – voormalig Marketing Solutions Director EMEA bij AtTask – als managing director van het Showpad kantoor in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Het bedrijf kondigde vandaag ook de opening van het nieuwe kantoor aan in Londen, gesitueerd in het bekende “Silicon Roundabout”, om de groei in Europa te versnellen en om het snelgroeiende, internationale klantenbestand verder uit te bouwen.

Showpad is één van de snelst groeiende Software-as-a-Service bedrijven in Europa, met een toename van 240% in recurring revenue in 2014 en met meer dan 700 internationale klanten. Het bedrijf biedt een sales enablement oplossing aan die sales- en marketingafdelingen in staat stelt sneller en efficiënter te verkopen.

“Showpad’s visie en sales enablement technologie slaat duidelijk aan in de Europese markt, met een indrukwekkende lijst aan Britse klanten zoals Fujifilm, Leica Biosystems, Kingspan, IndigoVision en Siniat”, zegt Pieterjan Bouten, Chief Executive Officer van Showpad. “De indrukwekkende ervaring van Timon in het laten groeien van SaaS bedrijven en het succesvol uitbouwen van salesteams maakt van hem de ideale leider om onze sterke groei verder te zetten.”

“Dit is het perfecte moment om te starten bij Showpad”, zegt Timon Rumbold, managing director Showpad UK. “Bedrijven zoeken actief naar manieren om hun salesteams te voorzien van het beste en meest up-to-date verkoopmateriaal, om hen op deze manier zo goed mogelijk uit te rusten voor hun salesgesprekken. Daarnaast willen ook marketingafdelingen meer inzicht te verkrijgen in hoe goed hun marketingmateriaal aanslaat bij prospecten en klanten. Showpad biedt voor beide uitdagingen de perfecte oplossing waardoor de vraag érg groot is en we dus meerdere openstaande posities hebben om het UK team te versterken”.

Om de commerciële lancering in de UK te ondersteunen, werkt Showpad samen met Miller Heiman Global tijdens het Sales Leadership Forum in Londen op 18 juni, waar zij een workshop geven over hoe Sales enablement het team van een Sales Manager schaalbaar maakt.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.