Nieuws Oost-Vlaanderen Showpad wordt Apple Mobility Partner

Showpad wordt Apple Mobility Partner

Showpad wordt Apple Mobility Partner

0001showpadShowpad is in 2011 opgericht door Pieterjan Bouten, Louis Jonckheere en Peter Minne en richt zich op het productiever maken van salesteams en op het geven van meer inzicht in de salescontent van de marketingafdelingen. Het bedrijf is in zijn amper vierjarig bestaan al herhaaldelijk lokaal, nationaal en internationaal gelauwerd en zet zijn groei onverminderd voort.

“We zijn indertijd met ons bedrijf gestart”, zegt Pieterjan Bouten “omdat we ervan overtuigd zijn dat de mobiele toestellen voor een totaal andere vorm van interacties zullen zorgen tussen enerzijds vertegenwoordigers of verkoopverantwoordelijken en anderzijds hun klanten en de marketingafdelingen van hun bedrijven.”

Het platform dat Showpad gebruikt, is van bij de basis gebouwd als hefboom voor iOS-toepassingen en 95% van de klanten gebruiken Showpad via hun iOS-devices. De “product roadmap” van Showpad is ook ontwikkeld om er de iOS-gebruikers van te verzekeren dat ze altijd als eersten kunnen ervaren hoe de nieuwe features werken die Showpad op regelmatige tijdstippen lanceert.

 “Het doet ons dan ook veel plezier”, zegt Pieterjan Bouten, “dat we kunnen aankondigen dat Showpad samen met bedrijven als VMware, Xero en DocuSign, geselecteerd is als Apple mobility Partner. Dat bewijst dat Apple, dat toch één van de grootste bedrijven ter wereld is, gelooft in de waarde die Showpad  biedt aan de zakelijke klanten van Apple. Dit partnerschip met Apple betekent voor ons een stimulans om verder onze bijdrage te leveren tot het veranderen van het verkopersvak en tot het vaker gebruiken van mobiele toestellen in een zakelijke omgeving.”  .

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.