Nieuws Oost-Vlaanderen Sioux Group neemt vestiging in Zwijnaarde in gebruik

Sioux Group neemt vestiging in Zwijnaarde in gebruik

Sioux Group neemt vestiging in Zwijnaarde in gebruik

Sioux_kantoor_GentSioux is een Nederlandse innovatieve technologiepartner met 450 ingenieurs die actief zijn in technische software, mechatronica, elektronica, industriële wiskunde en remote solutions.  Die specialisten ondersteunen hoogtechnologische bedrijven bij het ontwikkelen en maken van hun
producten door de onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen te ondersteunen. In België had Sioux tot nu toe een vestiging in Herentals, maar nu is daar sinds 1 september ook een kantoor in Zwijnaarde bijgekomen. .

“Voor het bedienen van de regio Oost- en  West-Vlaanderen, waar we steeds meer klanten hebben, was het belangrijk om ook vanuit de Gentse regio actief te kunnen zijn” zegt Filip Eykens, managing director van de Sioux vestigingen in België.  “De verhuizing naar deze ruimere locatie is noodzakelijk om mee te kunnen blijven groeien met de behoefte van onze klanten en (potentiële) medewerkers. Zij vinden het prettig om een regionaal kantoor te hebben waar ze terecht kunnen.”

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.