Nieuws Oost-Vlaanderen Slagerskoppel reageert op valse geruchten over faillissement

Slagerskoppel reageert op valse geruchten over faillissement

Slagerskoppel reageert op valse geruchten over faillissement

000000blockTom en Nathalie Blockeel hebben in Oudenaarde en Kruishoutem twee slagerijen waarin ze het vlees verkopen van hun zelf gekweekte dieren van de “Stal Blockeel”, hun eigen moderne landbouwbedrijf. Daarnaast hebben ze in 2013 ook het bedrijf Marblo Culinair opgericht, een bedrijf dat kant- en klare maaltijden produceert en levert.

De zaken van het ondernemende slagerskoppel lopen uitstekend, maar toch zagen ze zich verplicht om afgelopen weekend over te gaan tot een actie die voor een slagerij toch niet alledaags is: een persbericht  verspreiden om die goede gang van zaken nog eens extra te benadrukken aangezien in en rond Oudenaarde het gerucht de ronde deed dat ze op de rand van het faillissement zouden staan. Ze deden dat samen met bouwondernemer Willy Naessens, bekend van het befaamde Vier-programma The Sky is The Limit, omdat diens bedrijvengroep uit Wortegem-Petegem volgens dezelfde geruchtenmolen de slagerijen, het landbouwbedrijf en Marblo Culinair zou overnemen.

In een interview met Het Laatste Nieuws geeft Tom Blockeel aan dat hij in de verste verte niet weet waardoor of door wie de geruchtenstroom op gang is gekomen. “De enige mogelijkheid is wellicht het feit dat wij al jaren een zakelijke samenwerking hebben met Willy Naessens en bijvoorbeeld onze eindejaarsvoorstelling hebben georganiseerd op zijn strohoeve in Elsegem.” Ook Naessens zelf bevestigt in het persbericht dat de geruchten over de overname van Blockeel en Marblo Culinair nergens op slaan, omdat een dergelijke overname totaal in tegenspraak zou zijn met de strategie van het bedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.