Nieuws Oost-Vlaanderen Slechts 7 faillissementen deze week

Slechts 7 faillissementen deze week

gavel

Slechts 7 faillissementen deze week

Hoewel de kappers eindelijk groen licht gekregen hebben en sinds zaterdag opnieuw open zijn, kwam deze versoepeling toch te laat voor G-Hair in Oudenaarde. De zaak ging deze week helaas failliet samen met 6 andere bedrijven en eenmanszaken. De andere gedupeerden zijn twee bouwfirma’s, een voedingswinkel, een groothandel in textiel en beddengoed, een adviesbureau en een bedrijf dat natuursteen bewerkt.

Meer details over de verschillende falingen vindt u op onze overzichtspagina. Schuldvorderingen kunnen binnen de 30 dagen ingediend worden via Regsol.

Dendermonde

  • Vbc (Aalst) – Algemene bouw van residentiële gebouwen
  • Waka Waka (Denderleeuw) – Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte tussen 100 m² en minder dan 400 m²)
  • Lily À Paris (Aalst) – Groothandel in huishoudtextiel en beddengoed

Gent

  • Rik Blomme Enterprises (Gent) – Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering
  • Tunay Bouw (Gent) – Algemene bouw van residentiële gebouwen
  • Gold Bouw (Deinze) – Houwen, bewerken en afwerken van natuursteen

Oudenaarde

  • G-Hair (Oudenaarde) – Haarverzorging

Mocht uw naam of bedrijf hier niet correct vermeld worden, gelieve dan contact op te nemen met ons via redactie@madeinoostvlaanderen.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.