Nieuws Oost-Vlaanderen Snelgroeiende Europese betaaldienst neemt intrek bij WATT The Firms

Snelgroeiende Europese betaaldienst neemt intrek bij WATT The Firms

Snelgroeiende Europese betaaldienst neemt intrek bij WATT The Firms

GENT – De Nederlandse betaaldienstverlener Mollie wil met 90 miljoen euro aan vers kapitaal steviger grip krijgen op de Belgische webwinkel. Door uitbreiding van het commerciële team verhuizen ze volgende maand naar de bruisende kantoren van WATT The Firms in Gent.

Mollie is een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa. Ze  faciliteren bedrijven van verschillende groottes om gezamenlijk op  te schalen en te groeien door gebruik te maken van verschillende betaalmethodes. Met behulp van een simpele en duidelijke betalings-API bieden ze verschillende betaalmethodes aan op een uniforme wijze.  Het is hun missie om de meest geliefde PSP van Europa te worden door complexe financiële diensten makkelijk te maken. Op dit moment hebben ze bijna 100.000 klanten. Er werkt een internationaal team van circa driehonderd professionals.

Liefde op het eerste gezicht

De Corona-situatie heeft het team doen inzien dat ze een meer hybride werkplek willen, waarbij ze in plaats van 1 dag op kantoor en 4 dagen work from home terug naar meerdere dagen op kantoor willen gaan. Er is nood aan sociaal contact in een veilig kader. Sales lead Chun Kay: “Het was liefde op het eerste gezicht met WATT The Firms: de centrale ligging voor de medewerkers en de vlotte bereikbaarheid, hippe werkplaatsen, volledige uitgeruste meetingrooms, een interessante community en een veilige en gezonde werkomgeving.”

TakeAir en Triodos

Projectontwikkelaar Revive transformeerde in 2018 de oude vervuilde motorolie-site aan de Nieuwewandeling naar een bedrijvencentrum met google-campus allures. WATT The Firms is ondertussen uitgegroeid tot een inspirerende plek waar nu al 18 bedrijven gevestigd zijn.

Manager Wouter Braeckman: “De vibes op WTF draaien ondanks de chaotische tijden op volle toeren. We hebben een boeiende mix van van trendwatchers tot IT’ers, iedereen voelt zich hier meteen thuis. Ook het Gentse proptech en biotech bedrijf TakeAir en de duurzame bank Triodos verhuizen hun kantoren binnenkort naar WATT The Firms.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.