Nieuws Oost-Vlaanderen Sofie Priem versterkt team van Crossbridge

Sofie Priem versterkt team van Crossbridge

Sofie Priem versterkt team van Crossbridge

sofiepriemHet Gentse Crossbridge werd in oktober 2011 opgericht door Marleen Coppens en Raf Cuyvers. Het bedrijf, dat ondertussen ook een vestiging heeft in Leuven, noemt zichzelf een pionier in coaching-, recruitment- en HR-consulting.

“We mogen dat woord claimen”, zegt Marleen Coppens, “omdat we ons uitsluitend focussen op de niche van de laatstejaarsstudenten en pas afgestudeerden.”

Crossbridge is zich momenteel volop aan het voorbereiden voor het volgende academiejaar, dat in september weer van start zal gaan. “We zullen dan workshops organiseren rond “ik wil een job in…” en niet langer enkel gebaseerd op enkel de studierichting en in oktober willen we ter gelegenheid van onze vijfde verjaardag ook alle partners, medewerkers, klanten en stagiaires die Crossbridge mee hebben helpen groeien uitgebreid in de bloemetjes zetten.” 

Ondertussen blijft ook het team van Crossbridge groeien. Zo is Sofie Priem (foto), die eerder stage deed bij het bedrijf en een master in management heeft, recent de rangen komen versterken. “In de zomer trekken we nog twee nieuwe mensen aan”, zegt Marleen Coppens nog, “zodat we dan over een team van negen mensen beschikken. Wij geloven echt in jong talent en zoeken voor dat talent de geschikte job bij een brede waaier van organisaties en bedrijven. Omdat de kloof tussen schoolbanken en het professionele leven breed blijft, is er nood aan een bruggenbouwer zoals Crossbridge die jong talent ontdekt en bijschaaft zodat het perfect beantwoordt aan de noden van de bedrijven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.