Nieuws Oost-Vlaanderen Spar in Eke is groentevakman van het jaar

Spar in Eke is groentevakman van het jaar

Spar in Eke is groentevakman van het jaar

img_2882_4419Voor de vierde maal werd de eretitel van ‘de Groentevakman van het jaar’ uitgereikt. Deze verkiezing is een gezamenlijk initiatief van Flandria, Boerenbond, Buurtsuper.be en VLAM en geniet de steun van EPS,  Acerta, SBB en de Provinciale Landbouwkamers van West- en Oost-Vlaanderen.

De prijs werd in eerste instantie toegekend aan Alvo uit Neerpelt  maar omdat die winkel onverwacht de deuren sluit, gaat de prijs nu dus naar Spar uit Eke, die maar met miniem verschil door Alvo was verslagen en die de jury overtuigde met absolute versheid, een uiterst verzorgde winkel en een duidelijke voorkeur voor binnenlandse kwaliteitsproducten.

Met de wedstrijd ‘de Groentevakman van het jaar’ wil Flandria, het Belgische kwaliteitslabel voor groenten en fruit,  gedreven groentespecialisten een hart onder de riem steken.  Bij deze editie konden enkel zelfstandige supermarkten deelnemen.

De jonge zaakvoerster Céline Van Laecke is uiteraard blij met de prijs. “Erkenning krijgen voor het vak dat je met passie doet om de klanten te inspireren met verse producten is uiteraard een aansporing om op dezelfde weg voort te gaan”, zegt ze.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.