Nieuws Oost-Vlaanderen Specialist in vliegenramen- en deuren opent nieuwe toonzaal

Specialist in vliegenramen- en deuren opent nieuwe toonzaal

Specialist in vliegenramen- en deuren opent nieuwe toonzaal

0000000smukHet eerste echte lenteweer zorgt voor eeen grote glimlach op de gezichten, maar het is ook het seizoen waarop de insecten opnieuw hun opwachting maken. En daartegen strijdt Smuk uit Erembodegem. In 1988 begonnen Marc De Wulf en zijn echtgenote Kristine de Veirman  met het bedrijf dat zich specialiseert in de productie van vliegenramen- en deuren. “We werken zowel voor de particuliere als de professionele markt”, zegt Kristine de Veirman. “We komen ter plaatse, bespreken de verschillende mogelijkheden, meten alles op, maken een offerte op en voeren de plaatsing uit zoals afgesproken.”

Door zich te specialiseren in deze niche heeft Smuk een sterke knowhow uitgebouwd om woningen en bedrijfsgebouwen te beveiligen tegen hinderlijke insecten zonder ook maar enigszins afbreuk te doen aan de esthetiek van de gebouwen.

“Daarnaast zijn we als erkende verdeler van het bedrijf Renson ook uitgegroeid tot een sterke speler in zonneweringsproducten met daarbij zowel verticale schermen als hozrizontale gevelzonwering”, geeft Kristine de Veirman aan.

De derde component van het aanbod bestaat uit “Outdoor Living” terrasoverkappingen en aluminium  parasols van de firma Prostor die over een zeer grote uitstraling beschikken.

Om het ruime aanbod nog beter tot zijn recht te laten komen en er duidelijk alle mogelijkheden van te tonen opent Smuk op zaterdag 21 maart 2015 een nieuwe toonzaal. Ook op zondag 22 maart wordt de feestelijke opening voortgezet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.