Nieuws Oost-Vlaanderen Spectaculaire Oudenaardse vernieuwing op Batibouw

Spectaculaire Oudenaardse vernieuwing op Batibouw

Spectaculaire Oudenaardse vernieuwing op Batibouw

00000000000000sbVoor het eerst pakt Batibouw 2016 dit jaar uit met een nieuw concept: de tuinkamer. Dit is een buitenruimte met belevingszones waarin een select aantal tuinproducten wordt voorgesteld. Tuinaannemers en architecten geven er eveneens advies voor de tuinplannen van de bezoekers. In deze belevingruimte is ook plaats voor de gloednieuwe outdoor kitchen/bar tuinkamer van het limburgse Liviq, dat daarvoor samenwerkte met het Oudenaardse bedrijf SB Interieur/Casaumana.

Vorig jaar ontwierp Liviq de glazen tuinkamer, een vrijstaand object dat in de tuin een verlenging kan zijn van de woning. Het is een ‘outdoor’ fitnesskamer, een trendy loungekamer, een poolhouse voor de jacuzzi, een speelkamer voor de kinderen of gewoon een extra plekje om 365 dagen te genieten van de zon en de tuin. De outdoor kitchen/bar tuinkamer is het vervolg.

“Het buitenleven wint steeds meer aan belang”, zegt vormgever Steven Beunens, die de strak belijnde buitenkeuken vorm gaf. “De sterkste eigenschap van dit ontwerp is ongetwijfeld het openschuivende bovenblad dat kan dienen als bar, eettafel of afscherming van de keuken. De vele optiemogelijkheden en de hoogwaardige en duurzame materialen van de beste kwaliteitsgarantie, vormen bijkomende troeven en maken van de tuinkamer een gezellige plaats om te vertoeven.” .

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.