Nieuws Oost-Vlaanderen Speelgoedwinkel De Speelvogel verhuist naar Driespoort Deinze

Speelgoedwinkel De Speelvogel verhuist naar Driespoort Deinze

Speelgoedwinkel De Speelvogel verhuist naar Driespoort Deinze

0000000000speelvogelDe Markt was voor de Speelvogel – dè winkel voor houten, verantwoord en leuk speelgoed- een ideale locatie om te verankeren in stad Deinze en om een sterke identiteitin de regio op te bouwen, maar het pand werd te klein om te voldoen aan de groei. Zaakvoerders Peter Vannerom en Myriam Mynsberge namen dan ook de beslissing om in augustus te verhuizen naar Driespoort Shopping Deinze.

Volgens zaakvoerder Peter Vannerom is het nu het juiste moment om de stap te zetten naar eengroter pand op een strategische ligging. De keuze om in Deinze te blijven met de hoofdwinkel  – er is ook een tweede winkel in Aalst – stond vast, gezien de sterke geografische ligging en de koopkracht.

“We hebben meerr ruimte nodig en in Driespoort Shopping Deinze krijgen we uniek kans op een ruimte die vier keer zo groot is en bovendien vier meter hoog is.  We kozen voor het stijlvolle, zeer strategisch gelegen handelspand op de hoek van de Volhardingslaan en de Gaversesteenweg, onder Driespoort Residentie. De site is 600m2 en heeft – naast de grote parkeermogelijkheid aan de overkant – ook nog 10 eigen parkeerplaatsen.”

Myriam Mysnberge wil volop de kaart trekken van een belevingswinkel met een Scandinavische touch, met interactieve speelzones voor de kinderen.  “Ouders en grootouders moeten kunnen dromen, net zoals de kinderen.  Als kers op de taart, willen we met de Speelvogel de historische banden met Deinze als speelgoedstad nieuw leven inblazen. Ongetwijfeld kennen nog veel mensen de speelgoedmerken die ooit in Deinze geproduceerd werden. Wie herinnert zich niet het mooie oude speelgoed van Beeusaert, Torck, Souplex, Dierickx? Die historische link willen we permanent en zichtbaar in de winkel aanhalen. We bekijken nog hoe de we dit praktisch gaan doen, maar het lijkt ons een unieke troef om op onze nieuwe stek waar we in augustus in trekken, die oude trots te combineren met ons vernieuwende aanbod.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.