Nieuws Oost-Vlaanderen Splinternieuw bedrijvenpark in Zelzate

Splinternieuw bedrijvenpark in Zelzate

Splinternieuw bedrijvenpark in Zelzate

ZELZATE – Batoka realiseert in Zelzate het splinternieuwe Triphon Bedrijvenpark. Het project heeft een oppervlakte van 4,5 hectare, waarvan er 13.500 m² zal worden bebouwd met 56 loodsen. Deze loodsen hebben een oppervlakte van 129 m² tot 1500m² en worden vanaf vandaag officieel te koop aangeboden.

Triphon bedrijvenpark is zuidelijk gesitueerd ten opzichte van de bestaande KMO-zone Karnemelkstraat. Het bedrijvenpark ligt op minder dan 1 km met de grens van Nederland en is goed bereikbaar vanuit Antwerpen en Gent. Door de omvorming van de R4 zal het knooppunt met de R4 op een betere manier worden ontsloten. Het nabij gelegen kanaal Gent-Terneuzen biedt geen directe ontsluiting, maar aanwezigheid in de onmiddellijke omgeving biedt toch mogelijkheden.

Verschillende types

In eerste fase omvat dit project 16 modulair geschakelde bedrijfsunits met elk een oppervlakte van 221,4 m² . De loodsen worden op grond gebonden terrein gebouwd, dat naast de samenvoegbaarheid in oppervlakte ook de combinatie van een unit met kantoor of bedrijfswoning aanbiedt. Op die manier komt Triphon tegemoet aan de vraag van ondernemingen op zoek naar een betaalbare bedrijfshuisvesting.

Van links naar rechts: zuiver opslagruimte, bedrijfsunit met kantoor vooraan, bedrijfsunit met kantoor achteraan, bedrijfsunit met bedrijfsappartement.

Functioneel, energiezuinig en brandveilig

De bedrijfsunits worden opgetrokken uit duurzame, functioneel en esthetisch verantwoorde materialen. Triphon legt naast zijn focus op functionaliteit ook sterk de nadruk op energiezuinigheid en aandacht voor brandveiligheid. Er wordt gekozen voor een tijdloze architectuur afgewerkt met mooie materialen. Triphon bedrijvenpark wordt ten slotte ondergebracht in een parkachtige omgeving met een mooi aangelegde groenzone, met waterpoel en bomen.

Wees er snel bij

Vanaf vandaag worden de 16 loodsen officieel te koop aangeboden. Desondanks werden er wel al 2 verkocht en staan er 2 in optie. Wie geïnteresseerd is, moet er dus snel bij zijn. In totaal worden er 56 loodsen – kantoren – bedrijfswoningen ontwikkeld. De baan is momenteel in aanleg en zal tegen het einde van de zomer klaar zijn. De eerste ingebruikname van de loodsen is voorzien voor begin 2019.

    

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.