Nieuws Oost-Vlaanderen SpotIT behaalt als eerste partner in de Belux hoogste Cisco-diploma

SpotIT behaalt als eerste partner in de Belux hoogste Cisco-diploma

SpotIT behaalt als eerste partner in de Belux hoogste Cisco-diploma

MERELBEKE – SpotIT, de grootste onafhankelijke Managed Services Provider in België, is de eerste Cisco partner in Belux die de Master Networking specialisatie behaalt. Dit maakt SpotIT de enige partner in Belux en de enige Premier Partner in gans EMEAR met dit statuut. Met deze specialisatie toont SpotIT haar gespecialiseerde technologische kennis en toegevoegde waarde aan in Cisco’s nieuwste technologieën.

SpotIT werkt reeds van bij het begin, 6 jaar geleden, nauw samen met Cisco. Met het behalen van deze Master Networking specialisatie en de recent behaalde Customer Experience Specialization wordt de relatie tussen beide partijen verder versterkt.

“De verschillende uitgebreide audits die aan deze master specialisatie vooraf gingen, vroegen heel wat investeringen in tijd, mensen en middelen maar hebben geleid tot een verdere optimalisatie van SpotIT’s security & netwerk aanpak voor klanten”, aldus Steven Vynckier, Founding Partner van SpotIT.

Master specialisatie is de kers op de taart

De Master Specialization is Cisco’s hoogste en meest exclusieve level van partner certificatie, die van de partner significante tijdinspanningen vraagt en investeringen in mensen en middelen. SpotIT heeft voor het behalen van deze specialisatie een strenge evaluatie van haar architectuur en op Cisco gebaseerde netwerkoplossingen doorstaan, evenals een audit van gerelateerde bedrijfsprocessen en resultaten.

“Door het behalen van deze Master Networking specialisatie, nestelt SpotIT zich in een select groepje van partners binnen onze EMEAR regio én zijn ze uniek binnen België en Luxemburg. De technische kennis die SpotIT heeft getoond in dit traject, was van een uitzonderlijk hoog niveau”, meldt Arnaud Spirlet, Managing Director Cisco BeLux.

Over SpotIT

SpotIT bouwt performante security- en netwerkstrategieën uit. Het bedrijf werd in 2014 opgericht door Steven Vynckier en Frederik Rasschaert die in de Raad van Bestuur zetelen en wordt vanaf 1 januari 2021 geleid door CEO Jürgen Verniest. Het bedrijf heeft 3 vestigingen in Merelbeke, Antwerpen en Herk-de-Stad en verleent diensten aan meer dan 125 bedrijven op 5 continenten. SpotIT heeft de kaap van 100 medewerkers overschreden en heeft ook een eigen SpotIT Academy waar traineeships en opleidingen worden gegeven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.