Nieuws Oost-Vlaanderen Stad Gent investeert in ademhaling

Stad Gent investeert in ademhaling

Stad Gent investeert in ademhaling

Stephan Van Eesbeek, die op 1 oktober 2015 Leading by Breathing in Sint-Amandsberg opstartte, heeft een starterscontract bij Stad Gent ondertekend. Met die overeenkomst ondersteunt de Stad beginnende ondernemers. “Ik ben er heel blij mee. Het toont aan dat Stad Gent gelooft in het potentieel en de vernieuwende aanpak van Leading by Breathing”, zegt Stephan Van Eesbeek.

Leading by Breathing spitst zich op de bewustwording van het adempatroon toe. “We maken gemiddeld 30 procent gebruik van ons volledig ademstelsel en dus ook van ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele vermogen”, legt Stephan Van Eesbeek uit. De zaak wil bedrijfsleiders bewust maken van de manier waarop zij ademen. “Zij kunnen de ongekende kracht en intelligentie van hun adempatroon ervaren en worden vervolgens via coaching en training in staat gesteld om er daadwerkelijk iets mee te doen.” Het verhaal van Leading by Breathing gaat meer over alleen maar lucht. “Het is een wisselwerking van drie elementen: ademwerk, lichaamswerk en gesprek. Het is een levenshouding die het mogelijk maakt om een gezond, evenwichtig en inspirerend leven te leiden.”

Om Leading by Breathing verder te profileren als een volwaardige partner van de bedrijfswereld, onderwerpt Stephan Van Eesbeek zijn zaak en zichzelf aan twee audits. “Enerzijds gaat het om de audit KMO-Portefeuille, de erkende dienstverlener van de Vlaamse Overheid. Anderzijds betreft het de audit Qfor ClientScan, wat een kwaliteitslabel voor learning- en consultingorganisaties verschaft.” Beide audits moeten de professionaliteit van Leading by Breathing qua kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en andere parameters in kaart brengen. “De procedures zijn reeds opgestart en eindigen op 25 april. De financiering ervan wordt mede mogelijk gemaakt via het starterscontract.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.