Nieuws Oost-Vlaanderen Standaard boekhandel opent nieuwe winkel in Gent Zuid

Standaard boekhandel opent nieuwe winkel in Gent Zuid

Standaard boekhandel opent nieuwe winkel in Gent Zuid

000000000000000schotteStandaard Boekhandel opent op 16 maart een gloednieuwe belevingswinkel in Shopping Gent Zuid. Die wordt dubbel zo groot als de vorige. Naast het vertrouwde assortiment boeken, cd’s, films vind je er ook papier- en schrijfwaren.

De gloednieuwe Standaard Boekhandel-shop in Shopping Gent Zuid komt op de plek van de vroegere Club-winkel, de winkelketen die Standaard Boekhandel vorig jaar overnam. De vernieuwingsoperatie gaat samen met de uitbreiding van het vertrouwde assortiment boeken, muziek en film. En ook de vele trouwe Club-klanten worden niet vergeten: er is ruimte voor een groot aanbod papier- en schrijfwaren.

Geert Schotte, Gedelegeerd Bestuurder van Standaard Boekhandel: “In de snel evoluerende boekenmarkt waarin digitalisering een steeds grotere rol speelt, onderscheiden we ons van de louter online spelers via onze boekhandels en hun professionele medewerkers. Daarin blijven we dan ook investeren. We willen van een bezoek aan de boekenwinkel een boeiende beleving maken. En de uitbreiding in  Shopping Gent Zuid past perfect binnen dat streven.”

Hera Genbrugge, Shopping Center Manager Devimo Consult: “Shopping Gent Zuid is uiteraard blij met deze beslissing van Standaard Boekhandel om in ons centraal gelegen winkelcentrum de shopper extra belevint te bieden.”

Patrick Hermie, zaakvoerder Standaard Boekhandel Gent Zuid: ”We kijken er alnaar uit om onze klanten in deze nieuwe omgeving te verwelkomen. Hoewel het een grote winkel is, blijft hij overzichtelijk én gezellig. Daarvoor zorgen de warme kleuren en de themacorners die de open ruimte opvullen. De papeterieafdeling wordt als een soort shop-in-shop opgenomen in het geheel. En natuurlijk houden we ook ruimte vrij om regelmatig auteurs te ontvangen. Zo verwelkomen we op woensdag 18 maart van 14 tot 17u jeugdschrijver Danny De Vos, auteur van De verjaardag van Napoleon. En ook  zaterdag 21 maart, belooft extra swingend te worden met de muzikale boekvoorstelling van Zaki’s nieuwste boek Smiling Songs. Zaki zelf vertelt en draait om 15 en 17u.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.