Nieuws Oost-Vlaanderen Start verkoop nieuw KMO-project in Wondelgem

Start verkoop nieuw KMO-project in Wondelgem

Start verkoop nieuw KMO-project in Wondelgem

WONDELGEM – Panorama Bedrijfsvastgoed start de verkoop van een gloednieuw KMO-project ten noordwesten van Gent-centrum. Gundilo Park telt slechts 4 KMO-units en is gevestigd langs de R4 in Wondelgem, deelgemeente van Gent.

Droom je van een uitvalsbasis voor jouw bedrijf langs de R4 te Gent? Gundilo Park maakt het mogelijk! Deze kleinschalige ontwikkeling bestaat uit 4 KMO-units en zal in 2023 opgeleverd worden. Panorama Bedrijfsvastgoed staat in voor de verkoop en raadt ondernemers die zich willen vestigen op deze toplocatie aan om snel te zijn.

Oppervlaktes vanaf 361 m²

“Het nieuwbouw KMO-project herbergt 4 KMO-units met oppervlaktes van 361 m² tot 436 m², samenvoegbaar tot grotere entiteiten”, vertelt Arnout Van Hoeke van Panorama Bedrijfsvastgoed, die optreedt als makelaar. “Elke loods wordt casco opgeleverd en zal voorzien zijn van oa. een automatische sectionale poort, lichtstraat en een polybetonvloer. Verder bestaat dankzij de vrije hoogte alsook de raampartijen de mogelijkheid tot het inbouwen van een kantoor of showroom.”

Toplocatie vlakbij de R4

“De ontwikkeling geniet van een zeer goede bereikbaarheid met zowel de wagen als het openbaar vervoer”, vervolgt Arnout. “Gelegen naast de R4 en op wandelafstand van de tram richting Gent centrum.”

De oplevering van de units is voorzien tegen het eerste of tweede kwartaal van 2023.

Panorama Bedrijfsvastgoed Gent staat in voor de verkoop van de nieuwbouw loodsen. Voor meer informatie zoals detailplannen of prijzen kan u contact opnemen via 09 225 09 09 of arnout@panorama.immo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.