Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week : Gentse studentes lanceren handtassenlabel

Starter van de week : Gentse studentes lanceren handtassenlabel

Starter van de week : Gentse studentes lanceren handtassenlabel

f8ef3019-633d-411a-905a-c388714858d2Amélie Opsomer en Lauren Broothaers, allebei 21 en allebei studentes in Gent, introduceerden vorige week hun eigen handtassenmerk Front-Row. Met het label willen ze een hogere functionaliteit en duurzaamheid nastreven van handtassen, en dit zonder in te boeten aan stijl en klasse.

Op zoek naar een zowel functionele als modebewuste handtas? Dan ben je volgens Amélie Opsomer en Lauren Broothaers aan het juiste adres bij Front-Row. Het label combineert de gedurfde trend van het doorzichtig plastiek met hippe uithaalbare binnenzakken. Zo brengt Front-Row het gebruik van de handtas naar een hoger niveau, maar met de stijl en klasse van een echte IT-Bag.

“Front-Row ontwerpt trendy binnenzakken die bij elke outfit passen, van een stoere ripped jeans tot een stijlvolle zwarte jumpsuit”, zegt Amélie Opsomer. “We mikken op dames van deze tijd met een IT-Bag die zich aanpast aan hun outfit. Bij alles wat ze doen willen fashionista’s tonen dat ze helemaal mee zijn met de tijd en dat is dankzij onze handtassen zeker mogelijk, want zo staan ze echt op de eerste rij.”

Er is keuze tussen drie binnenzakken: een feestelijke versie met gouden glitters, één in jeansblauw en een zwarte met de hashtag “#frontrow”.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.