Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week: Silver Tie biedt studenten flexibele job in eventwereld

Starter van de week: Silver Tie biedt studenten flexibele job in eventwereld

Starter van de week: Silver Tie biedt studenten flexibele job in eventwereld

00000000000000000000000000000wsOp 1 april ging in de Gentse Nederkouter het bedrijf Silver Tie van start, op initiatief van drie ex-collega’s die hun strepen hebben verdiend in de hospitality- en de horecasector.

Wim Schiettecat (foto) kan terugblikken op een ruime expertise in de hospitalitysector en zijn collega’s Matthias Van Meenen en Steve Lansay hebben als jonge twintigers ook al heel wat ervaring opgedaan in de wereld van de events en de horeca.

“We hebben heel wat frisse ideeën”, zegt Wim Schiettecat “om met vernieuwe initiatieven onze bijdrage te leveren tot succesvolle events.”

Silver Tie richt zich tot studenten die een flexibele studentenjob zoeken in de eventwereld. In een tijd waarin mensen alle mogelijke informatie op het schermpje van hun smartphone kunnen toveren die als het ware deel is gaan uitmaken van hun lichaam, komt het er voor bedrijven en organisaties steeds meer op aan om spraakmakende events te organiseren. Volgens Silver Tie blijft de eventsector dan ook in de lift zitten en zorgt dat voor heel wat tijdelijke jobs.  Dat biedt mogelijkheden voor studenten die onder meer als hostess, barman of kelner kunnen bewijzen dat ze ook van moderne events kaas hebben gegeten.

“Voor elk event, willen wij voor onze klanten studenten afvaardigen die perfect hun rol kunnen invullen”, geeft Wim Schiettecat aan. Daarom wil Silver Tie ook sterk focussen op interne opleidingen, zodat alle medewerkers over alle nodige bagage beschikken om alle mogelijke opdrachten te kunnen uitvoeren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.