thumbnail_IMG_4259

Starter van de week: The Perfect Serve Agency biedt alles voor het perfecte event

WETTEREN - Lorenzo Waroux (28) en Maite Lasoie (25) besloten samen voor hun passie te gaan. Zij is ervaren in de hospitality-sector en gediplomeerd barvrouw. Hij is professioneel barman en behoort net als zij tot de wereldtop in het maken van cocktails. Met The Perfect Serve Agency bieden ze zowel catering, excellent barpersoneel als hosts en hostessen aan. "En dat is niet alles! Wij zorgen voor een totaalconcept op unieke locaties en met het nodige spektakel. Hierbij staat kwaliteit steeds voorop."

"Ik ben ooit op 14-jarige leeftijd gestopt met school om in het metaalbedrijf van mijn ouders aan de slag te gaan", vertelt Lorenzo Waroux. "Daar leerde ik alle kneepjes van het verkopersvak. Na al die jaren wilde ik iets doen wat ik zelf graag deed. Na een opleiding tot kok bij Ter Groene Poorte ging mijn interesse steeds meer uit naar het maken van cocktails. Ik volgde eerst een opleiding in Amsterdam en deed vervolgens ervaring op in onder andere het Casino van Oostende. Toen ik even later gevraagd werd om 6 maanden in Amerika te gaan werken als leraar aan de European Bartending School heb ik geen seconde getwijfeld."

Ook zijn vriendin Maite Lasoie weet het ze de perfecte drink moet serveren. "Een jaar geleden volgde ik een bar-opleiding aan de Diageo Bar Academy waarna ik aan de slag ging als barvrouw bij Black Smoke Antwerpen. Dit combineerde ik met hostessenwerk op events als Batibouw en het Autosalon." Zowel Lorenzo als maite behaalden al prijzen met hun cocktails. Zo eindigde Maite's creatie dit jaar in de top 10 beste cocktails van België.

Alles onder één dak

Gaandeweg groeide het idee voor The Perfect Serve. "We zagen altijd dat mensen een cateraar bestelden en bij een ander bedrijf op zoek gingen naar hosts of hostessen", legt Lorenzo uit. "Wij bieden daarentegen alles onder één dak aan. Gaande van een unieke locatie, opbouw en afbraak, ervaren bartenders en chefs tot stewards, hostessen en nog zoveel meer. U vraagt wij draaien!"

Samenwerkingen

Lorenzo en Maite werken hiervoor samen met bevriende collega's. "Voor het eten kunnen we rekenen op Brent Van de Veire, kok in viersterrenhotel de Blanke Top. Een andere goede vriend is Joris Robert van Hels Logistics. Zij verzorgden onder andere de opbouw van Tomorrowland in Alpe D'Huez en staan bij ons geregeld in voor de opbouw en afbraak van events. Ten slotte bieden we het Caribe Motor jacht aan als unieke locatie in samenwerking met Succes Events."

The Perfect Serve verzorgt daarnaast geregeld tastings en verkoop van lokale dranken aan bars en horecazaken. Zo hebben ze een nauwe samenwerking met Nona June en Gimber.

Wat brengt de toekomst?

Sinds de start in maart mochten Lorenzo en Maite onder andere al de catering verzorgen bij de lancering van de programma's van SBS Belgium en stonden ze afgelopen weekend op het Food Fest in Cadzand. "In augustus staan we ook met 6 bartenders op de Formule 1 Belgian Grand prix", geeft Maite mee.

"Naar de toekomst toe willen we graag uitgroeien tot een groot agency met verschillende mensen in dienst", zegt ze. Lorenzo vult aan: "Ik weet van mijn ouders, die ook zelfstandig zijn, dat het belangrijk is om een toekomstplan te hebben. De komende jaren willen we ons voornamelijk extra onderscheiden met zeer unieke locaties en uitzonderlijk goed opgeleid personeel."

The Perfect Serve Agency kan je ook volgen via Instagram en Facebook.