Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week: twee advocaten lanceren eigen kantoor voor bedrijven

Starter van de week: twee advocaten lanceren eigen kantoor voor bedrijven

Starter van de week: twee advocaten lanceren eigen kantoor voor bedrijven

DESTELBERGEN – Advocaten Andy Beeckwee en Sander Vanderheyde staan al tien jaar in het vak. Deze maand gaan ze van start met hun eigen advocatenkantoor Nuans, dat focust op ondernemingen in de regio.

De oprichters werkten al langer samen in andere advocatenkantoren in het Gentse. “Met Nuans richten we ons vooral op intellectuele eigendom, technologie en data. Procederen doen we uiteraard ook, maar enkel als het moet of als het strategisch beter uitkomt”, zegt Sander Vanderheyde.

“Als het dan toch moet uitdraaien op een conflict, zetten we in de eerste plaats in op onderhandeling buiten de rechtbank om”, verduidelijkt Andy Beeckwee.

 

Andy Beeckwee en Sander Vanderheyde. Foto rr

Er spelen uitdagende evoluties binnen de advocatuur en juridische dienstverlening, vertellen de oprichters. “Er zijn steeds meer mogelijkheden rond legal tech. Denk maar aan document en contract automation.”

Vacatures

Nuans gaat van start met een team van drie advocaten en medewerkers. “Net zoals bij vele advocatenkantoren staan er bij ons nog enkele vacatures open. We hopen binnenkort enkele nieuwe advocaten te kunnen verwelkomen”, zegt Vanderheyde.

Om de start van Nuans te vieren, nodigde het advocatenduo enkele klanten, partners en sympathisanten uit om samen te vieren in Brouwerij Haeseveld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.