Nieuws Oost-Vlaanderen Startersroadshow strijkt op 31 mei neer in Aalst

Startersroadshow strijkt op 31 mei neer in Aalst

Startersroadshow strijkt op 31 mei neer in Aalst

startersroadshow-300x168De Startersroadshow van Unizo komt op 31 mei naar Aalst, maar bepaald naar het Cultureel Centrum De Werf, aan de Molenstraat 51. Op dit event kan elke startende ondernemer zich laten informeren, inspireren en adviseren voor de start van zijn of haar eigen zaak.

Heb je altijd al een eigen zaak willen starten, maar zit je nog met een heleboel vragen over het hoe, wat, wanneer en waarom? Heb je vragen over financieringsmogelijkheden of sociale zekerheid? Heb je een sterk idee maar weet je niet wat je ermee moet doen? Unizo biedt de perfecte oplossingen voor al deze vragen aan in de vorm van een Startersroadshow.

Deelnemers kunnen vanaf 18 uur terecht op de adviesmarkt voor een tiental belangrijke thema’s. Tal van experts zorgen voor deskundig advies. Tot de thema’s behoren financiering en steunmaatregelen, personeel, marketing en communicatie, sociale zekerheid, energie en duurzaamheid. Als extraatje krijgt de startende ondernemer een hoop checklists, praktische tips en een gratis inspiratieboek mee naar huis.

Om 20 uur start de interactieve liveshow van honderd  minuten waarin startende ondernemers ondergedompeld worden in de leefwereld van enkele ervaren collega’s. Met hun nuttige tips en eigen verhalen proberen zij de starters te informeren en te inspireren. De liveshow wordt in goede banen geleid door presentatrice Erika Van Tielen. Afsluitend is er vanaf 21.40 uur een netwerkreceptie.

De Startersroadshows zijn een initiatief van Unizo en Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.