Nieuws Oost-Vlaanderen Startups.be leidt Belgische delegatie met 12 startups op The Next Web Conference

Startups.be leidt Belgische delegatie met 12 startups op The Next Web Conference

Startups.be leidt Belgische delegatie met 12 startups op The Next Web Conference

zkarenOnder leiding van Karen Boers (foto) brengt de non-profitorganisatie Startups.be uit Merelbeke startups in contact met incubators en accelaratoren, startupcommunities, investeerders, ondernemingsexperts en overheidsorganisaties en profileert ze zich als one-stop-shop voor het Belgische tech entreprenurship.

Op 26 en 27 mei begeleidt startups.be twaalf Belgische startups op een gezamenlijke landenstand tijdens de wereldwijd bekende The Next Web Conference (TNW) in Amsterdam, om er het beste van hun kunnen aan de wereld te tonen.

“Het is al de elfde editie van TNW”, zegt Karen Boers. “In Amsterdam komen 20.000 toptechnologieleiders, durfkapitalisten en ondernemers uit de hele wereld samen, om er kennis uit te wisselen op tien podia en in meer dan 500 exposantenstands. Het gaat dan ook om een uniek topevenement dat helemaal in het teken staat van de toekomst van technologie, innovatie, marketing en communicatie. Op onze gezamenlijke stand kunnen de startups dus de belangrijkste beslissingnemers ter wereld kennis laten maken met hun innovatieve diensten. We hebben hen ook een specifieke coaching gegeven om maximale resultaten uit het event te halen.”

Bij de twaalf startups die onder de vleugels van startups.be aanwezig zullen zijn op TNW, zijn er ook twee uit Oost-Vlaanderen: Teamleader uit Gent, dat er vorig jaar een award won ter waarde van 100.000 euro en Appiness uit Aalst, dat met Spott, een nieuwe innovatieve app ontwikkelde die VRT- en VTM-kijkers in staat stelt om met één klik op hun smartphone aan te kopen wat ze op hun tv-scherm zien.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.